Sfeerimpressie Intuïtief Schilderen

Creatie vanuit jouw eigenheid 🎨

Toen ik in 2010 tijdens een cursus zelfontwikkeling weer mocht gaan spelen met pastelkrijt - wat echt lang lang geleden was voor mij - wist ik het zeker. Wat wordt ik blij van spelen met kleur! Ik ga er van stromen en wil er meer van.

Sindsdien heb ik mij erin verdiept door het simpelweg te gaan doen. Mijn eerste schildersezel en materialen gekocht en mij verdiept in werkvormen en door zelf veel creatieve - en andere - ontwikkel workshops en trainingen te ondergaan.

Ergens is daar ook de uitdaging  voor mij geweest. Hoe creëer ik meer creatie ruimte in mijn leven voor wat ik werkelijk wil? 

Ervaar het zelf

Van schilderen en creëren ga je stromen.

Het helpt - voorbij woorden - gebeurtenissen te verwerken. Het heeft mijns inziens dan ook een sterk helende kracht.

Tijdens de workshopdagen gaan we in een groep van maximaal 6 personen in een fijne en veilige omgeving, samen aan de slag. Je creeert deze dag je eigen kunstwerk. 

Je kunt door jezelf deze dag te gunnen ook weer gaan stromen en je contact maken met jouw binnenwereld via het intuïtief schilderen. Je kunt een diep gevoel van vrijheid ervaren. En je bewust worden van wie je wérkelijk bent en inzicht krijgen wat je werkelijk wilt.  

Naast intuïtieve schilderworkshops werk ik ook met familieopstellingen en biedt ik individuele coaching aan. Wil je daarover meer weten, lees er hier & hier meer over.