Hei Sessies met de leiders in jouw teams organiseren?

Werk met mij. Ik breng energie in organisaties. Laten we het gewoon gaan doen!

Contact SelmaCoacht

 

Bij de organisaties waarvoor ik werkte ontdekte ik één rode lijn: We leggen mensen veranderingen op en nemen niet iedereen mee in die veranderingen. Hierdoor ontstaat veel weerstand waardoor de energie in de organisatie wegloopt en organisatiedoelen niet worden behaald...

 

Laten we gewoon eens praten en onderzoeken waarbij ik jou en jouw team(s) mee kan helpen.

Wat is een hei sessie?

Een heisessie is een moment van (zelf)reflectie dat bijdraagt aan zingeving en autonomie op individueel- en teamniveau.  

Thema's die zoal langskomen op een hei-sessie:

  • Wat is onze visie-strategische bedoeling?
  • Hoe sluiten wij aan op de strategische bedoeling?
  • Hoe verbeteren wij de onderlinge samenwerking?

Op respectvolle wijze maken we zichtbaar en voelbaar wat er leeft bij het individu en het team binnen het bedrijf. Als harnassen doorbroken worden, is er wezenlijk contact mogelijk en ontstaat er zoveel meer wederzijds begrip en een gezonde bedding voor constructieve conflicten; het vertrekpunt voor een verfrissende visie en pragmatische uitoefening van Leiderschap in de bedrijfsvoering.

Mijn werkwijze

Met kleurentaal als tool, faciliteer ik individueel en gezamenlijk inzicht in drijfveren en gedrag. Hiernaast kijk en werk ik met een systemische blik. Jij wilt toch ook graag insteken op behoud van je mensen, beter communicerende en dus effectievere teams?

Laten we gewoon eens praten en onderzoeken waarbij ik jou en jouw team(s) mee kan helpen.

Over Selma

Ik ben Selma van der Heiden. Ik ben ruim 18 jaar HR Businesspartner en moeder van een tweeling van bijna 18. Sinds 2012 kun je bij mij terecht voor coaching, hei sessies, leiderschapsontwikkeling & workshops intuïtief schilderen . Mijn meerwaarde als coach ligt ook in het feit dat ik ook vanuit mijn HR ervaring snap welk gedoe je zoal kunt tegenkomen in teams en organisaties. En dus ook in jezelf.

Systemisch werken in individuele coaching

Misschien ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een keer een familieopstelling onder mijn begeleiding ervaren. Dat kan. Tijdens een individuele coachingsessie gaan we daarmee aan de slag. Dan doen we een tafelopstelling en/of we leggen voorwerpen in de ruimte. Ook werk ik met kaarten.

Lees hier meer over systemisch werk en familieopstellingen 

Dit zeggen anderen

Lieve Selma, wat een heerlijke coach ben je! Je zoekt het uit tot op de bodem, maakt prachtige analyses en het allerbelangrijkste, je werkt vanuit je hart en intuïtie. Met jouw kennis over (familie)systemen weet je tot de kern te komen. Ik gun iedereen een Selma!

Sonja Elferink ~ Opleider Systemisch Werk

Selma heeft me in het voorjaar 2022 gecoacht i.v.m. een loopbaan-vraagstuk. Alhoewel zij geen uitgesproken carrièrrecoach is, was het traject voor mij een echte eye-opener! De aanpak van Selma is heel open zodat alles wat er tijdens het proces onverwacht naar boven komt drijven er gewoon mag zijn: Dan is dat het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben – prima! Selma geeft je dus alle ruimte om zelf te ontdekken hoe het zit en heeft altijd de passende methode daarvoor in petto, van “walk of fame” tot moodboard. Dat maakt werken met Selma creatief en ludiek. Ze nodigt je op een hele warme manier uit voor een ontdekkingsreis naar jezelf. Mijn doel, weer helderheid over mijn échte sterktes te krijgen en vol zelfvertrouwen de volgende (carrière-)stappen te zetten heb ik meer dan bereikt. Ik kan iedereen van harte aanraden om met Selma samen te werken als je weer in je kracht wilt komen!

Sabine Armbruster