De leider in jou vinden? Werk met mij. Laten we het gewoon gaan doen!

Neem de touwtjes van je leven en werk in eigen handen en ga ook weer krachtig voorwaarts!

Ben je de leider in jezelf of je team(s) kwijt en wil je daarnaar op zoek? Wil je eindelijk meer creatie ruimte in je leven ervaren en in die ruimte kunnen voelen wat jij werkelijk wilt en jouw eigen creatie schilderen? Wil jij ook leven vanuit 'ergens echt iets voor voelen' in plaats van leven vanuit je hoofd? Wil jij vanuit eigen kracht je werk of business maken en meer vrijheid in je leven ervaren?

Mijn leiderschapsontwikkelingstrajectenworkshops intuïtief schilderen, coaching & systemisch werk helpen je op weg, zitten bomvol inspiratie en bieden praktische tips!

Soms heb je even hulp nodig

Dan is het fijn als je met iemand kan sparren. Iemand die begrijpt waar je tegenaan loopt, omdat ze het zelf ook heeft meegemaakt en een weg krachtig voorwaarts vond. Iemand die in acceptatie leeft, in mogelijkheden denkt en die praktische oplossingen biedt. Iemand die je verzekert dat ook jij je eigen weg WEL vinden kan. De krachtig voorwaarts aanpak dus! 🙂

Ik werk met thema's zoals bijvoorbeeld

  • De leider in jou
  • Leiderschapsontwikkeling in jouw team(s)
  • Eerlijke communicatie & feedback
  • Relatie met jezelf & anderen
  • Ziekte & Burn-out
  • Rouw- & Traumaverwerking
  • Loopbaankeuzes

Dit zeggen anderen

Lieve Selma, wat een heerlijke coach ben je! Je zoekt het uit tot op de bodem, maakt prachtige analyses en het allerbelangrijkste, je werkt vanuit je hart en intuïtie. Met jouw kennis over (familie)systemen weet je tot de kern te komen. Ik gun iedereen een Selma!

Sonja Elferink ~ Opleider Systemisch Werk

Selma heeft me in het voorjaar 2022 gecoacht i.v.m. een loopbaan-vraagstuk. Alhoewel zij geen uitgesproken carrièrrecoach is, was het traject voor mij een echte eye-opener! De aanpak van Selma is heel open zodat alles wat er tijdens het proces onverwacht naar boven komt drijven er gewoon mag zijn: Dan is dat het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben – prima! Selma geeft je dus alle ruimte om zelf te ontdekken hoe het zit en heeft altijd de passende methode daarvoor in petto, van “walk of fame” tot moodboard. Dat maakt werken met Selma creatief en ludiek. Ze nodigt je op een hele warme manier uit voor een ontdekkingsreis naar jezelf. Mijn doel, weer helderheid over mijn échte sterktes te krijgen en vol zelfvertrouwen de volgende (carrière-)stappen te zetten heb ik meer dan bereikt. Ik kan iedereen van harte aanraden om met Selma samen te werken als je weer in je kracht wilt komen!

Sabine Armbruster