Wie is de leider in jou?

Wie ben jij zonder je aangeleerde overtuigingen en overlevingspatronen?

Contact SelmaCoacht

Herken je dat knagende gevoel dat er iets niet klopt, maar je kunt er je vinger niet opleggen? Tijd om stil te staan en dit gevoel te verkennen. Samen. Dat helpt.

Ik geloof dat je je oorspronkelijke zelf vind op een reis naar binnen. En daarbij help ik je. Uit je hoofd en in je lijf. En dan kan jij ook jezelf beter leren (ver)dragen in zinvolle verbindingen met anderen.

Waarom ik doe wat ik doe

Als wat je zegt, voelt, denkt en doet op een lijn liggen en je ook nog eens blij bent met de manier waarop je de dingen doet, dan heb je mijn definitie van succes. Ik gun iedereen het gevoel te kloppen. Ik en de anderen voelen ook wanneer het niet klopt namelijk. Dat je gewoon helemaal bent wie je wilt zijn en niet (meer) hoeft te voldoen aan een plaatje in je hoofd.

Ik help bij thema's zoals bijvoorbeeld

  • De leider in jou
  • Leiderschapsontwikkeling in jouw team(s)
  • Eerlijke communicatie & feedback
  • Relatie met jezelf & anderen
  • Ziekte & Burn-out
  • Rouw- & Traumaverwerking
  • Loopbaankeuzes

Over Selma

Ik ben Selma van der Heiden. Ik ben ruim 18 jaar HR Businesspartner en moeder van een tweeling van bijna 18. Sinds 2012 kun je bij mij terecht voor coaching, workshops intuïtief schilderen & familieopstellingen. Mijn meerwaarde als coach ligt ook in het feit dat ik ook vanuit mijn HR ervaring snap welk gedoe je zoal kunt tegenkomen in teams en organisaties. En dus ook in jezelf.

Werkwijze

Eerst maken we kennis en plannen we een oriënterend gesprek in. Dit gesprek is kosteloos en duurt 30 minuten.

Vervolgens spreken we samen af, of en hoe we het coachingstraject ingaan. We bespreken het aantal sessies dat er nodig zijn. En ik maak en stuur een offerte in overleg met jou en/of je werkgever.

Als we er een goed gevoel bij hebben, dan maken we een afspraak voor een eerste sessie.  Tijdens het coachingstraject pakken we altijd eerst op wat jou hoog zit. Ik draag er zorg voor dat alles wat jij nodig hebt aan bod komt. 

Familieopstellingen in individuele coaching

Misschien ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een keer een familieopstelling onder mijn begeleiding ervaren. Dat kan. Tijdens een individuele coachingsessie gaan we daarmee aan de slag. Dan doen we een tafelopstelling en/of we leggen voorwerpen in de ruimte. Ook werk ik met kaarten.

Lees hier meer over systemisch werk en familieopstellingen 

Een sessie duurt gemiddeld 45 en 90 minuten. Duur tussen sessies en locatie-keuze spreken we in onderling overleg af. 

Na het afsluiten van het traject neem ik na een half jaar contact met je op om te vragen hoe het met je gaat. Als je behoefte hebt aan een extra onderhoudssessie dan kan dit uiteraard worden ingepland.

Dit zeggen anderen

Lieve Selma, wat een heerlijke coach ben je! Je zoekt het uit tot op de bodem, maakt prachtige analyses en het allerbelangrijkste, je werkt vanuit je hart en intuïtie. Met jouw kennis over (familie)systemen weet je tot de kern te komen. Ik gun iedereen een Selma!

Sonja Elferink ~ Opleider Systemisch Werk

Selma heeft me in het voorjaar 2022 gecoacht i.v.m. een loopbaan-vraagstuk. Alhoewel zij geen uitgesproken carrièrrecoach is, was het traject voor mij een echte eye-opener! De aanpak van Selma is heel open zodat alles wat er tijdens het proces onverwacht naar boven komt drijven er gewoon mag zijn: Dan is dat het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben – prima! Selma geeft je dus alle ruimte om zelf te ontdekken hoe het zit en heeft altijd de passende methode daarvoor in petto, van “walk of fame” tot moodboard. Dat maakt werken met Selma creatief en ludiek. Ze nodigt je op een hele warme manier uit voor een ontdekkingsreis naar jezelf. Mijn doel, weer helderheid over mijn échte sterktes te krijgen en vol zelfvertrouwen de volgende (carrière-)stappen te zetten heb ik meer dan bereikt. Ik kan iedereen van harte aanraden om met Selma samen te werken als je weer in je kracht wilt komen!

Sabine Armbruster 


Lid van