Workshops Intuïtief Schilderen

Creëer meer creatie ruimte in jouw leven voor wat jij werkelijk wilt! 🎨

Van schilderen en creëren ga je stromen.

Het helpt - voorbij woorden - gebeurtenissen te verwerken. Het heeft mijns inziens dan ook een sterk helende kracht.

Tijdens de workshopdagen gaan we individueel - of in een groep van maximaal 6 personen - in een fijne omgeving samen aan de slag. Je creëert deze dag vanuit jouw eigenheid je eigen kunstwerk! 

Ook kun je - door contact te maken met jouw binnenwereld via het intuïtief schilderen - weer gaan stromen. Je kunt een diep gevoel van vrijheid ervaren en je bewust worden van wie je wérkelijk bent. En inzicht krijgen in wat je werkelijk wilt!

Toen ik in 2010 tijdens een training persoonlijk leiderschap weer - net als vroeger - mocht gaan spelen met pastelkrijt wist ik het zeker. Wat wordt ik blij van spelen en van kleur! Hier ga ik van stromen en wil ik meer van!

Sindsdien heb ik mij erin verdiept door het simpelweg en heel onbevangen 'gewoon' maar te gaan doen. Ik kocht mijn eerste schildersezel en materialen en verdiepte mijzelf in creatieve werkvormen. En ik doorliep zelf veel creatieve en persoonlijke ontwikkel workshops en trainingen.

Ergens is daar ook de uitdaging  voor mij geweest. Hoe creëer ik meer creatie ruimte in mijn leven voor wat ik werkelijk wil? 

Tijd - Vergoeding - Locatie:

  • De dag start om 13 uur en eindigt rond 17 uur. (inloop vanaf 12:30)
  • Kosten: € 88,- per middag. Inclusief koffie & thee, een schildersdoek en inclusief gebruik van alle creatieve materialen..
  • Locatie: Meteren of in overleg elders. Het adres ontvang je bij bevestiging van je aanmelding.

Zelf meenemen:

  • Trek kleding aan waarvan het niet erg is als er een spatje verf op komt.
  • Neem een voorwerp mee dat symbool mag staan voor jouw intentie deze middag.

Naast intuïtieve schilderworkshops werk ik ook met familieopstellingen in individuele coaching. Wil je daarover meer weten, lees er hier meer over.