Schrijf je nu in voor een workshop of gratis intakegesprek

Hoe ik werk als coach

Contact SelmaCoacht

Werkwijze

Eerst maken we kennis en plannen we een oriënterend gesprek in. Dit gesprek is kosteloos en duurt 30 minuten.

Vervolgens spreken we samen af, of en hoe we het coachingstraject ingaan. We bespreken het aantal sessies dat er nodig zijn. En ik maak en stuur een offerte in overleg met jou en/of je werkgever.

Als we er een goed gevoel bij hebben, dan maken we een afspraak voor een eerste sessie.  Tijdens het coachingstraject pakken we altijd eerst op wat jou hoog zit. Ik draag er zorg voor dat alles wat jij nodig hebt aan bod komt. 

Ik help bij thema's zoals bijvoorbeeld:

  • Relatie met jezelf & anderen
  • Ziekte & Burn-out
  • Rouw- & Traumaverwerking
  • Loopbaankeuzes

Ik geloof dat je je oorspronkelijke zelf vind op een reis naar binnen. En daarbij help ik je. Uit je hoofd en in je lijf. En dan kan jij ook jezelf beter leren (ver)dragen in zinvolle verbindingen met anderen.

Familieopstellingen in individuele coaching

Misschien ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een keer een familieopstelling doen maar wil je dat nog niet direct in een groep doen. Dat kan. Tijdens een individuele coachingsessie gaan we daarmee aan de slag. Dan doen we een tafelopstelling of leggen we voorwerpen in de ruimte.

Voor mijn werkwijze bij opstellingsdagen, lees hier meer.

Een sessie duurt gemiddeld 45 en 90 minuten. Duur tussen sessies en locatie-keuze spreken we in onderling overleg af. 

Na het afsluiten van het traject neem ik na een half jaar contact met je op om te vragen hoe het met je gaat. Als je behoefte hebt aan een extra onderhoudssessie dan kan dit uiteraard worden ingepland.

Dit zeggen anderen

Lieve Selma, wat een heerlijke coach ben je! Je zoekt het uit tot op de bodem, maakt prachtige analyses en het allerbelangrijkste, je werkt vanuit je hart en intuïtie. Met jouw kennis over (familie)systemen weet je tot de kern te komen. Ik gun iedereen een Selma!

Sonja Elferink ~ Opleider Systemisch Werk

Selma heeft me in het voorjaar 2022 gecoacht i.v.m. een loopbaan-vraagstuk. Alhoewel zij geen uitgesproken carrièrrecoach is, was het traject voor mij een echte eye-opener! De aanpak van Selma is heel open zodat alles wat er tijdens het proces onverwacht naar boven komt drijven er gewoon mag zijn: Dan is dat het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben – prima! Selma geeft je dus alle ruimte om zelf te ontdekken hoe het zit en heeft altijd de passende methode daarvoor in petto, van “walk of fame” tot moodboard. Dat maakt werken met Selma creatief en ludiek. Ze nodigt je op een hele warme manier uit voor een ontdekkingsreis naar jezelf. Mijn doel, weer helderheid over mijn échte sterktes te krijgen en vol zelfvertrouwen de volgende (carrière-)stappen te zetten heb ik meer dan bereikt. Ik kan iedereen van harte aanraden om met Selma samen te werken als je weer in je kracht wilt komen!

Sabine Armbruster